I denna sektion

Dela denna sida

Leadership & Business Skills

EMEA_LBS_MP_Q1_2013_ThreeHeaderBanner

Låt Global Knowledge hjälpa dig och ditt företag till framgång!

I ett ekonomiskt klimat där marknaden är i konstant förändring och den globala konkurrensen blir allt hårdare så är behovet stort för utveckling av bra business skills och ledarskapsfärdigheter. Kunskaper inom dessa områden skapar stor förändring både på kundnivå och på företagsnivå.

Genom vårt uppköp av Nexient Learning, år 2009, så har vi på Global Knowledge utökat vår utbildningsportfolio med prisbelönt utbildning inom Business skills och ledarskap.

Vår portfolio för Leadership & Business Solutions kommer att hjälpa ditt företag att uppnå sina mål. Vi har ett globalt nätverk av dedikerade Account Executives, Learning Consultants, Intstructional Designers, Professional Facilitators, Interactive Designers och Technology Experts som finns tillgängliga för att hjälpa dig med din utbildningslösning.

programs

Utbildningsprogram

Vår industriledande portfolio kan hjälpa dig i din utbildning inom team skills, team buildning, produktivitet, ledarskap, säljkapacitet och management skills. Din utbildning är leds av certifierade experter med lång arbetserfarenhet inom dessa områden.

 

professional-services

Professional Services

Vår Professional Service lösning hjälper dig att utforma och implementera ett effektivt utbildningsprogram som passar din organisation. Ta nytta av våra kunskaper inom utbildningspedagogik, företagsutbildning, organisering och utbildningsmetoder för att utveckla ett framgångsrikt och skräddasytt utbildnings program som matchar dina och ditt företags behov.

CTA

För mer information om vår Leadership & Business skills portfolio kontakta oss på tel: 020 - 73 73 73, eller via e-mail: info@globalknowledge.se.