HP ExpertONE Certifiering

HP ExpertONE Networking Technical Certifieringar

En HP ExpertOne Networking certifiering förser deltagaren med de kunskaper och färdigheter som krävs för att accelerera din karriär inom HP teknologilösningar. En HP ExpertOne Networking certifiering ger dig en bred kompetens som täcker både kunskap om HP produktlösningar och kompetens inom arkitektur och implementering.

En HP certifiering ger dig den kunskap och färdighet som krävs för implementering av infrastruktur för nätverkslösningar, för både mindre företag till stora organisationer.

Följande certifieringsspår finns för HP ExpertOne nätverkscertifieringar:

hp-career-certifications

Certifieringsspår

 • HP Accredited Technical Professional (ATP)

  ATP certifieringen är den aktuella grundcertifieringen inom HP nätverkslösningar. Med HP ATP - Network Infrastructure certifieringen har deltagaren kapacitet att implementera nätverkslösningar för små och mellanstora företag och har grundkompetens inom trådlösa nätverkslösningar och data center.

 • HP Accredited systems Engineer (ASE)

  HP Accredited Systems Engineer (ASE) nätverks-certifiering indikerar att deltagaren har kunskap och färdigheter i att implementera komplexa nätverkslösningar. En deltagare certifierad till HP ASE har behörighet att design, implementera och felsöka nätverkslösningar med stor infrastruktur.

 • HP Master Accredited Systems Engineer (MASE)

  Med denna certifiering kan deltagaren designa, integrera och bygga upp säkra nätverksstrukturer för komplexa trådlösa nätverk. Deltagaren lär sig att hantera HP MSM och HP RF manager.

 • HP ExpertONE Networking FAQ

  Din aktuella HP ProCurve nätverks certifiering är fortfarande giltig för ProCurve nätverks produkter och lösningar. I nya HP ExpertONE programmet kommer du kunna använda din ProCurve certifiering som en språngbräda för certifieringsspåren inom HP ExpertONE.