I denna sektion

Dela denna sida

Utbildningslösningar

utildningsalternativ

Välj var och när du vill få din utbildning levererad.

Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningslösningar som förser dig med mer flexibilitet när det gäller plats och budget. Vi hjälper också gärna till med rådgivning om hur kurser kan bli kombinerade och levererade för att förse dig med ett utbildningsprogram som matchar dina behov.

Instructor-led Training (klassrumsbaserad utbildning som levereras hos oss eller hos er)

Vi levererar utbildning med instruktörer som är experter på sina områden, samt förser våra deltagare med hands-on labbar för bästa möjliga utbildning. Om en kurs inte finns tillgänglig på vårt allmänna utbildningsschema så kan vi lösa detta genom att erbjuda en on-site utbildning. Vi erbjuder även webbseminarier, video och workshops som kompletterar och förstärker din utbildning hos oss.

Alternativa utbildningsmetoder

Vi vet att våra deltagare har olika förutsättningar när det gäller utbildning. Därför har vi utvecklat alternativa utbildningsalternativ som är anpassade efter nivå, budget och tid. E-learning har varit ett utbildningsalternativ för teoretisk utbildning, dock krävs det ibland att teori måste komppliteras med praktiska övningar eller assistans från våra instruktörer.
På Global Knowledge hjälper vi dig göra din utbildning mer effektiv genom våra alternativa utbildningsmetoder som låter dig välja hur och när du vill gå din utbildning.

EMEA_Modality_V&C_EmailSignatureV&C Select (Virtual learning & Classroom learning)

V&C SelectTM är ett koncept som ger deltagaren möjligheten att välja mellan virtuell- eller klassrumsbaserad utbildning under kursens gång.

e-learninge-Learning & On-demand Resources

Vi erbjuder online-material där deltagaren kan genomföra sin utbildning i sitt eget tempo. Vårt utbud av on-demand resources skapar också flexibilitet när det gäller tid och plats. I våra online-resurser finns det e-books, podcasts, vodcasts och annan video-baserad utbildning.

clpCommunity Learning Portals

Vår community Learning Portal ger dig tillgång till ett brett utbud av extra material, samt bloggar och olika communities med global närvaro.

ClassConnectHDClassConnect HD

Genom att kombinera ny teknologi med en traditionell klasrumsbaserad utbildning kan vi nu integrera våra kurstillfällen med övriga Training Center inom Global Knowledge och på så sätt garantera din utbildning.

.

Vad våra kunder tycker..

 

 case1

Kommentarer från kunder

case2

Case study: Community Learning Portal

case3

Case study: E-learning

case4

Case Study: Community Learning Portal

Blended Learning

Många organisationer är i behov av en flexiblare leverans av utbildning, där klassrums utbildning och utbildning på distans kan kombineras för att optimera inlärningsprocessen. Vi på Global Knowledge hjälper gärna till med att hjälpa dig hitta den bästa utbildningsleveransen för att inlärningsprocess ska bli så bra som möjligt.

Ladda ner information om våra olika utbildningsmetoder här:

Learning methods

V&C select

e-learning

CLP

classconnect HD

Våra
Leverans-metoder

V&C Select

e-learning & On-demand Resources

Community Learning Portal

ClassConnect HD

 

För mer information om vårt utbud av utbildningsmetoder kontakta oss på
020 - 73 73 73, eller via e-mail: info@globalknowledge.se.