I denna sektion

Dela denna sida

Business Tranformation Porfolio

EMEA_GK_BTPortfolio_ThreeHeaderBanner

 

Låt Global Knowledge visa vägen i dina Business Transformations!

I dagens komplexa och konkurrenskraftiga marknad så är behovet av smidiga affärsövergångar större än någonsin. Ett ändlöst sökande efter alternativ som kan reducera kostnader och öka stordriftsfördelar, samtidigt som en organisation ska hålla sig konkurrenskraftigt i en evigt skiftande marknad där globalisering och regelbundna tekniska förändringar spelar in.

En företagsövergång genom implementering av nya tekniklösningar kan öka affärskapaciteten och en starkt positiv förändring för ett företags affärskapacitet. Dessa processer är affärsdrivna och inte IT-drivna och i konstant behov av tillförsel av ny kompetens och kunskap.

Med vår globala etablering och genom vårt starka samarbete med IT-leverantörer som Cisco, Microsoft, VMware och HP så har Global Knowledge strategiskt positionerat sig för att effektivt kunna möta behoven för våra Learning Partners när det kommer till affärs övergångar. Vi förser våra kunder med den support som behövs för att en affärs transformering ska vara lyckad och effektiv.

Global Knowledge Business Transformation Portfolio

Global Knowledge Business Transformation Portfolio innehåller följande utbildningslösningar och tjänster.

För mer information om vår Business Transformation Portfolio kontakta oss på
tel: 020 - 73 73 73, eller via e-mail: info@globalknowledge.se.