I denna sektion

Dela denna sida

Cisco Learning Credits

Cisco Learning Credits programmet gör det möjligt för dig att köpa nödvändig utbildning tillsammans med Cisco hårdvara, mjukvara eller tjänster antingen direct från Cisco eller från en Cisco återförsäljare. Genom att köpa in utbildning på detta sätt förenklar du den administrativa processen och sparar såväl tid som pengar.

Cisco Learning Credit programmet gör det möjligt för dig att
Identifiera utbildningsbehov när du köper ny Ciscoutrustning snarare än att erhålla utbildning i efterhand.

  • Arbeta tillsammans med Global Knowledge för att utveckla ett anpassat utbidningsprogram innan du köper Learning Credits – för att matcha tillgänglig utbildning på Ciscoprodukter, teknologi och lösningar och för att bestämma det optimala antalet Learning Credits.
  • Köp alla former av auktoriserad Ciscoutbildning – Lärarledd utbildning i klassrummet, Lärarledd utbildning över nätet eller självstudier via nätet – allt tillgängligt från Global Knowledge.
  • Förbättra den administrativa procssen genom att minska ersättningar och skapa en enskild budget och inköpsorder.
  • Använd Cisco Learning Credit Management verktyget för att läsa av kreditnivå, betalningstransaktioner, generera rapporter och övervaka kurser som genomförs av individer och avdelningar.

Hur du köper Cisco Learning Credits
Dessa kan köpas tillsammans med hårdvara, mjukvara, tjänster eller som en enskild produkt för en integrerad nätverkslösning. Varje Learning Credit (sälj i paket om 100, 500, eller 1500) och är giltiga under ett år och kan utnyttjas individuellt.

Cisco Learning Credit Management verktyg
Learning Credits sköts via en online databas (liknande de som används för bankärenden online) som följer transaktioner, verifierar ersättningar och skickar månatliga sammanställningar. Detta kreditverktyg, tillgängligt 24 timmar om dagen, gör det möjligt för dig att läsa av kreditnivå, betalningstransaktioner, generera rapporter och övervaka kurser som genomförs av individer och avdelningar.

Bedömning utbildningsbehov
Bedömning av utbildningsbehov hjälper dig identifiera dina utbildningsbehov och utveckla en utbildningsplan. Efter konsultation för att identifiera dina utbildningsbehov kommer Global Knowledge att rekommendera en utbildningsplan som på mest effektiva sätt kommer utnyttja dina Learning Credits. Du kan använda dina Cisco Learning Credits för att deltaga på auktoriserade Ciscokurser oavsett lokation runt om i världen eller använda dem för betalning av företagsinterna kurser på den plats du föredrar. Med e-Learning kan du genomföra din utbildning när som helst, var som helst.

Om du vill betala med Cisco Learning Credits eller har frågor gällande dessa kontakta oss på 020-73 73 73 eller info@globalknowledge.se så hjälper vi dig.