I denna sektion

Dela denna sida

Fit4Business

gk_fitforbusiness_logorgb_72dpi

Som global utbildningspartner levererar vi utbildningslösningar för Cisco, Microsoft och VMware. Vi samarbetar med världsledande leverantörer inom IT för att vara först på marknaden med det senaste inom kurser och certifieringar.


Vi har tagit fram ett genomgående Partner Enablement Program som heter Fit4Business. Detta unika program hjälper dig att effektivt optimera return-on-investment för kompetensutveckling i form av certifieringsprocesser. Tjänsten hjälper dig igenom certifieringsprocessen från början till slut, en process som annars kan vara komplicerad och tidskrävande att kartlägga.


Fit4Business hjälper partners med kompetensutveckling inom olika arbetsområden. Programmet har en metodik som är lätt att implementera, övervaka, utvärdera och följa upp. Fit4Business är en effektiv konsulteringsservice som hjälper dig klarlägga utbildningskrav och övervakning av partnerstatus.

Kvalité

Vi använder oss av innovativa leveransmetoder för kompetensutveckling för att öka kapaciteten hos våra deltagare.

Tid

Med Fit4Business hjälper vi dig bevara dina certifierings- och partnerstatusar, ett arbete som annars kan vara tidskrävande och svårt att överse.

Kostnad

Om-certifieringspaket - Det lätta sättet för om-certifiering. Med Fit4Business hjälper vi dig hålla reda på när det är dags att förnya certifieringar och partnercertifieringar.

För mer information om Fit4Business kontakta oss på
tel: 020 - 73 73 73, altarnativt via e-mail: info@globalknowledge.se