I denna sektion

Dela denna sida

Konsultation

Utbildningsvägar var och när de behövs. Vilket val man än gör av plats, så tillhandahåller vi utbildning av samma höga kvalitet – såsom du skulle förvänta dig av en professionell utbildningspartner. Våra instruktörer är högkvalificerade och opartiskt bedömda. De arbetar i nära samarbete med Global Knowledge’s tekniska konsulter för att säkerställa att varje utbildning är relevant för varje enskild kund. Genom att kontinuerligt utbilda sig själva tillhör de världens ledande IT-auktoriteter.

Klassrumsbaserad utbildning
Global Knowledge levererar runt 750 utbildningar per månad utöver Europa. Studenternas bekvämlighet är vår första prioritet eftersom vi anser att det ökar inlärningsförmågan. Därför bjuder vi alla våra elever på både frukost och lunch i våra lokaler. Individuella arbetsstationer har alltid den senaste teknologin och vi investerat US$ 12 miljoner i våra lab, där deltagarna har full tillgång till våra nätverk.

Utbildning on-site
Vi kan ta utbildningen till er. Vi har över 700 kurser att erbjuda men vi kan också skräddarsy ett program för ditt företags specifika behov. Global Knowledge tillhandahåller allt som är nödvändigt inkl. mjukvara, hårdvara och nätverksutrustning – ni behöver bara tillhandahålla eleverna.

e-learning i egen takt
Ge era anställda flexibiliteten att få nya kunskaper genom att lära sig i egen takt. Vi levererar över 15.000 timmars e-learning globalt i månaden. En rikedom av online-utbildningsresurser som till punkt och pricka matchar klassrums- eller virtuella utbildningstimmar.

Virtuell klassrumsutbildning
När ert team är geografiskt splittrat och du har en begränsad resebudget, så kan du använda dig av vårt virtuella klassrums e-learning. Kursinnehållet är exakt detsamma som i ett vanligt klassrum och du får en instruktör i realtid via Internet.

Våra virtuella klassrum erbjuder en mycket framgångsrik metod för att ge samma utbildning till en geografiskt spridd arbetsstyrka. Vi stödjer f.n. 50 000 elevtimmar av labutbildning varje månad. Eleverna får en ”live” instruktör över Internet. De kan chatta med sin instruktör eller sina studiekamrater. Såsom studenterna i våra fullt utrustade klassrum har de tillgång till funktionella nätverk. De kan konfigurera verkliga data även om de befinner sig hundra eller tusentals mils därifrån. Den här inlärningsmetoden är både tids- och kostnadsbesparande och mycket effektiv.