I denna sektion

Dela denna sida

Varför välja Global Knowledge?

Med över 20 års utbildningserfarenhet erbjuder Global Knowledge kunskaper och färdigheter som överträffar andra utbildningsföretag. Vårt fokus ligger på att genomföra den bästa kundsupport och rådgivning som finns att erhålla inom branschen genom att sätta kunden i centrum.

Tusentals företag litar på Global Knowledge för att identifiera färdigheterna de behöver för att supportera de teknologier och system som de använder sig av. Specialister litar på att vi håller dem ajour med de kunskaper som behövs i framtiden. Nedan finner du några av de viktigaste anledningarna till varför de väljer Global Knowledge:

Global styrka
Global Knowledge är Europas största oberoende IT-utbildningsföretag med över 40 egna utbildningscenter i 12 olika länder och erbjuder över 1.000 olika kurser. Ungefär 500 personer är anställda i Europa, 25% av dessa är tekniska instruktörer som utbildar 2.000 deltagare varje dag. Världen över utbildar vi över 300.000 deltagare varje år. Detta ger oss 300.000 tillfällen för utvärdering av våra kurser. Vi integrerar dessa utvärderingar i vår utbildning så att det reflekterar exakt det som företag och individer behöver.

Utbildningstjänster
Global Knowledge förstår att lärande inte enbart handlar om att deltaga på en kurs utan är avgörande för en organisations framgång. Med dagens snabba och konkurrensutsatta verksamheter krävs en väl utbildad arbetskraft. Vårt utbud är utvecklat för att supportera våra kunder att uppnå dessa mål och tillsammans tar vi fram utbildningsprogram som stöder dess strategi.

Starka partners
Global Knowledge är partner med världens ledande företag inklusive Cisco, Microsoft och Nortel för att säkra att vi erbjuder auktoriserat innehåll och även följer deras kvalitetsgarantier. Vi arbetar även med ledande testleverantörer som Pearson Vue vilket möjliggör för oss att testa och verifiera den kunskap som våra deltagare erhållit i våra utbildningsprogram.

Produktoberoende
Till skillnad från andra utbildningsföretag erbjuder vi en produktoberoende hantering av IT, vilket utgör en viktig del för våra deltagare inför framgångsrika implementeringar.

Fullständig kursplan
Vi erbjuder marknadens mest kompletta utbildningsprogram inom IT och affärsmannaskap. Vi utbildar på såväl produktoberoende som produktspecifika nätverksteknologier från Cisco, Microsoft och Nortel.

De bästa instruktörerna
Våra instruktörer är yrkesverksamma experter med utbildningsbakgrund som delar med sig av sina praktiska erfarenheter i klassrummet. Vi arbetar enbart med de bästa instruktörerna där de flesta antingen är anställda eller kontrakterade med långtidskontrakt som garanterar leveranskvalitet.

Det bästa kursinnehållet
Global Knowledge erbjuder inte enbart expertinnehåll utan vi inkluderar även avancerade utbildningsmetoder för att säkerställa bästa genomförande. Med ett brett utbud av kurser fokuserar vi även på vad du behöver för att uppnå dina personliga och affärsmässiga mål.

Bästa förberedelserna inför certifieringen
Med vår blandning av certifieringsspår, leveransmetoder och värdeadderade utbildningstjänster kan du räkna med att vi på bästa sätt kommer kunna hjälpa dig att uppnå dina certifieringsmål.

Anpassade labbövningar
Vårt produktoberoende och auktoriserade kursmaterial inkluderar anpassade labbar och övningar för att maximera din utbildning. Våra kurser använder sig av mer hårdvara, tillhandahåller fler utmanande övningar och erbjuder fler detaljer än andra kurser på marknaden.

Robusta leveransmetoder
Enbart Global Knowledge erbjuder en komplett integrerad blandning av leveransmetoder för dina specifika utbildningsbehov. Vi levererar expertinnehåll och expertinstruktörer i klassrummet, på ditt företag, via nätet och även via CD. Leveransmöjligheterna inkluderar vilken kombination som helst av lärarledd utbildning, utbildning hos kund, lärarledd utbildning via nätet och e-learning.

Webbportal
Vår webbportal iConnect gör det möjligt för dig att enkelt hantera eller övervaka den utbildning vi tillhandahåller ditt företag. En säker inloggning via Global Knowledges hemsida ger dig tillgång till ett personligt konto och specifika priser samt en översikt av dina tidigare kostnader och framtida bokningar.

Flexibla kurser som passar dina behov
Vi bygger våra utbildningar med separata utbildningsmoduler vilket gör det möjligt för oss att enkelt skräddarsy en lösning som möter behoven från din organisation. Global Knowledge erbjuder den erfarenhet och expertis som krävs för att leverera exakt det du behöver, från att ändra i en standardkurs till att skapa en anpassad utbildningslösning som kompletterar det bästa i din organisation.

Berikande utbildningserfarenhet
Modern utrustning, labbövningar och interkation mellan deltagare och instruktörer bidrar alla till en berikande och belönande utbildningserfarenhet.